Leuk dat je je wilt aanmelden voor 't Antoon!

Aanmelden zal dit jaar digitaal verlopen (via LDOS) en zal worden gecoördineerd door  het Samenwerkingsverband Eindhoven Kempenland (waar 't Antoon onder valt). 

In deze folder wordt alles in stappen uitgelegd.

In de aanmeldweek (25 t/m 31 maart) geef je op een voorkeurslijst (in LDOS) aan voor welke school je je wilt aanmelden. Je moet drie scholen aangeven waarbij je zelf aangeeft welke school jouw eerste, tweede en derde voorkeur heeft. 

Zit je op een basisschool in de regio Eindhoven Kempenland, dan krijgen je ouders inlogcodes en alle informatie over het aanmeldproces van de basisschool.

Wij vinden het fijn om kennis te maken met jou en je ouders wanneer onze school jouw eerste voorkeur heeft. Als je niet al een gesprek hebt gehad of naar een orientatiedag bent geweest kun je bij ons een 'aanmeldgesprek' plannen in de week van 25 t/m 29 maart via deze link. En wellicht heb je nog vragen die je ons wilt stellen.

Zit je op een school buiten de regio Eindhoven Kempenland, kom je van het Stedelijk College EOA (eerste opvang anderstaligen) naar de brugklas, of moet je doubleren in de brugklas? Dan moet jij je ook aanmelden in de week van 25 t/m 31 maart. Heb je 't Antoon als eerste voorkeur, dan zien wij je graag bij ons op school voor een aanmeldgesprek. Tijdens het aanmeldgesprek zorgen wij dat je een voorkeurslijst kunt invullen. Je kunt een aanmeldgesprek inplannen via deze link
Vergeet niet je BSN en paspoort of identiteitskaart mee te nemen!


Met de volgende adviezen ben je van harte welkom op 't Antoon:

  • - vmbo-pro
  • - vmbo-basis
  • - vmbo-kader
  • - vmbo-t en vmbo-t+

Onze school is open voor aanmeldgesprekken op de volgende data en tijden:

  • maandag 25 maart 2024  van 15.00 tot 20.00 uur
  • dinsdag 26 maart 2024  van 15.00 tot 18.00 uur
  • woensdag 27 maart 2024  van 15.00 tot 17.00 uur
  • donderdag 28 maart 2024  van 13.00 tot 17.00 uur

Wij hopen natuurlijk dat we niet hoeven te loten en dat we jou mogen verwelkomen in onze brugklas. Na de aanmeldweek en eventuele loting zal de toelatingscommissie jouw aanmeldgegevens en ondersteuningsbehoefte gaan bekijken en een besluit nemen over toelating.

Wij versturen 8 mei de toelatingsbesluiten

Op woensdag 19 juni zal de kennismakingsmiddag plaatsvinden waarin je kennis maakt met je nieuwe klasgenoten en mentor.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je telefonisch of per e-mail contact opnemen:
- 040 245 32 20
- info-aschellens@parmantscholen.nl