Leuk dat je je wilt aanmelden voor 't Antoon!

Aanmelden voor 't Antoon zal dit jaar digitaal verlopen en zal worden gecoördineerd door  Samenwerkingsverband Eindhoven Kempenland (waar 't Antoon onder valt). In deze folder vind je alle informatie betreffende het aanmeldproces.

Je ouders ontvangen van de basisschool een inlogcode om je aan te melden in LDOS. In de aanmeldweek (maandag 25 t/m vrijdag 31 maart), log je in met deze inlogcode en geef je een school van voorkeur op, met een tweede en derde keuze. Als je broer of zus al bij ons op school zit, dan kun je dat aangeven bij je eerste voorkeur (dit is een voorrangsregel).

Met de volgende adviezen ben je van harte welkom op 't Antoon: 

  • vmbo-pro
  • vmbo-basis
  • vmbo-kader
  • vmbo-t en
  • vmbo-t+

Zit je op een basisschool buiten de regio Eindhoven Kempenland of kom je van het Stedelijk College EOA (eerste opvang anderstaligen)? Dan moet je je ook aanmelden in de week van 25 t/m 31 maart. Heb je 't Antoon als eerste voorkeur, dan zien wij je graag bij ons op school voor een *aanmeldgesprek. Je kunt hiervoor een afspraak inplannen vanaf 18 maart via deze link (wordt hier beschikbaaar).Tijdens het aanmeldgesprek zorgen wij samen met jou en je ouders/verzorgers dat je een voorkeurslijst invult. Vergeet je BSN niet mee te nemen!

*hou deze pagina in de gaten, er volgt binnenkort meer informatie over het plannen van een aanmeldgesprek.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je telefonisch contact opnemen met ons via telefoonnummer 040 245 32 20.